Aveseewayptop's Sleek Load

Come See The Softer Side Of Aveseewayptop.

Date night

Date night
På tisdag kväll så ska jag och min man ha date night. Jag tror att det är väldigt viktigt att ha det regelbundet, speciellt när man har småbarn. Småbarnen kan ju verkligen ta över hela ens liv, vilket inte är bra. Man måste ju komma ihåg sig själv som individ, och komma ihåg sin relation till sin partner. Annars kommer det inte hålla speciellt länge. Sen är det ju väldigt lätt att säga hur det ska / borde vara och sen inte lika lätt att följa det. Barnen blir sjuka, barnvakten kan helt plötsligt inte, man måste jobba över och så vidare. 

Då måste man vara stenhård! Det måste bli som en liten lag att inget får störa date night (självklart inom logiska gränser haha, om barnet måste akut till doktorn kanske man får boka om). 

Vi ska ikväll till nån restaurang i stockholm som serverar indisk mat. Min man älskar indisk mat, alltså om han kunde så skulle han gifta sig med indisk mat. Han skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag, år ut och år in. Jag är däremot inte nån indisk mat-fantast. Men jag tycker inte heller att det är super äckligt så jag brukar offra mig haha. Jag funderat på att i bröllopspresent nu (vi firar tio år tillsammans till sommaren) köpa en resa till indien. För bara mig och han, utan ungarna. Dom börjar bli så stora att dom kan klara sig in kanske en och en halv vecka utan oss. Dom får vara hemma hos min syrra då har jag tänkt, dom älskar ju henne och hon skulle inte ha något emot det heller. Ska kanske kolla på lite biljetter nu, så kanske jag kan ge honom den på tisdag! Tror verkligen att han skulle bli super glad över det.